Categories
Modă

Vestimentația pentru un festival de muzică

Festivalurile de muzica au inceput sa prinda si la noi. Numeroasele concerte si festivaluri isi deschid portile pentru persoanele amatoare de asa ceva. Apare totusi o intrebare si anume, care ar fi tinuta pe care ar trebui sa o porti in cadrul unui astfel de eveniment?

 Palaria cu bor mare te va face sa fii o aparitie foarte sic, dar si la moda. Aceasta palarie iti va proteja si parul de caldura, dar si de razele daunatoare ale soarelui foarte puternic. Aceasta palarie este un accesoriu pe care ar trebui sa-l ai in vedere atunci cand mergi la u nastfel de eveniment.

 Ochelarii sunt si ei niste accesorii foarte des intalnite. Acestia ofera o protectie superioara in fata razelor de soare, dar si o vizibilitate mai buna. Depinde de noi sa ne alegem stilul preferat al ochelarilor, acestia pot fi mai hippie, dar pot fi si rock. Ochelarii rotunzi pot fi purtati cu un top de in sau o fusta cu franjuri. Cei in stil aviator, sunt ideali pentru un look mai clasic, dar sunt si special conceputi pentru stilul sport.

O geanta mica sau un ghiozdan de dimensiuni mai mici, sunt optiunile perfecte, pe care le vei indragi si iti vor permite sa te misti in voie. Exista numeroase optiuni de genti, iar cele vesele cu modele foarte deosebite, sunt in voga in aceasta perioada. In cadrul unui festival, vei putea purta foarte mule accesorii, fara sa fii impiedicata de un dress-code.

In functie de stilul propriu, poti opta pentru bratari de piele, sau mai multe lanturi metalice si lungi, cu diverse mesaje. Chiar si bratarile din lemn sunt o optiune destul de viabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *