Categories
Divertisment

Unde Să Vizionezi Filme Gratis Pe Internet

Eu mă uit la filme, așa cum probabil și tu și majoritatea oamenilor o fac. Fie că vedem un film la televizor, la cinema sau pe internet, ne uităm cu toții în neștire la cele mai noi filme și nu numai.

Zilele trecute am văzut la Gorby o întrebare care sună cam așa: Tu unde vizionezi filmele?

Așa că vreau să-i răspund. Eu de cele mai multe ori văd filmele pe televizor, le descarc de pe torrente, le pun pe un stick și le redau pe televizor, asta pentru că am o calitate HD și nu sunt deranjat de reclame sau mai știu eu ce.

Însă sunt și situații în care internetul nu este de cea mai bună calitate și mai văd din când în când și online, însă știți și voi că sunt atât de multe site-uri cu atât de multe reclame încât îți vine efectiv să-ți dai palme și să renunți la idee.

Ei bine, tot la Gorby am descoperit un site de filme online care nu are reclame absolut deloc și nu doar atât, găsești o mulțime de servere diferite pentru filmul pe care dorești să-l vizionezi. Vorbesc despre putlocker, site ce are cam puține filme însă sunt cele mai noi pe care le poți găsi. De îndată ce apare un film nou, hop, apare și pe site.

Așadar, pe lângă filmele online, filmele descărcate și rulate pe televizor, mai văd cel puțin două filme pe lună și în cinema. Prețul biletelor nu este chiar așa de piperat și să plătești undeva la 50 de lei pe lună să vezi două filme în cinema cred că-i decent.

Așadar, variantele cam astea ar fi după părerea mea. Fie vezi un film online, fie îl descarci și-l redai pe ce dispozitiv vrei tu, fie te duci în cinema și te uiți la el. Încă nu suntem noi cu Netflix, Voyo și mai știu eu ce. Astea sunt variantele pe care cei mai mulți dintre noi le folosim.

Sper să vă fie de folos site-ul de mai sus cum mi-a fost și mie. Mulțumiri Gorby!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *