Categories
Modă

Tendințe de evitat în acest sezon

Tendintele se schimba aproape mereu. In acest sezon, ar trebui evitate anumite tendinte. Cu toate acestea exista niste articole pe care ar trebui sa le aveti in vedere atunci cand doriti sa fiti la moda. Aceste articole nu se demodeaza niciodata. Unele insa da, din acest motiv, va trebui sa aveti in vedere aceste lucruri.

 Culoarea portocaliu este una la moda pe timp de toamna, alaturi de bleumarin, visiniu si verdele oliv. Ideal ar fi sa optati pentru nuantele mai sterse. Culorile precum portocaliu foarte deschis sunt ideale pentru vara si pentru primavara. Nu ar trebui sa va feriti totusi de culoarea portocaliu, dar sa renuntati la culorile prea aprinse. O astfel de culoare stridenta, atat la serviciu, cat si la facultate ar putea fi destul de deranjanta.

Un lucru pe care va trebui sa-l ai in vedere, este sa renunti la salopeta groasa care iti acopera corpul. Aceasta tinuta este recomandata doar pentru anumite domenii, nefiind deloc fashion. Daca optati totusi pentru ceva care sa semene cu o salopeta, atunci va trebui sa alegeti niste bretele cu pantaloni din denim, sau pur si simplu sa optati pentru denim din cap pana-n picioare.

 Esarfele sunt ideale ca tin de cald, dar nu ar fi indicat sa alegi modelele supradimensionate. Cel mai bine este sa optati pentru motivele traditionale sau orice model care se infasoara in jurul gatului.

Costumurile in carouri si culori stridente, ar trebui sa fie evitate. Carourile mari si cu o culoare foarte puternica nu ofera o imagine foarte placuta, din acest motiv, ar trebui evitata o astfel de tinuta. Daca optati pentru niste nuante mai cuminti, atunci va trebui sa aveti in vedere si alte culori cum ar fi verdele oliv, albastrul prafuit, gri, negru, dar si kaki.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *