Categories
Sănătate

Sfaturi pentru unghii puternice și sănătoase

Unghiile vor rămâne mereu cartea ta de vizită, deci sunt o parte din personalitate și spun extrem de multe despre tine.

Fiecare femeie iși dorește unghii frumoase și sănătoase, dar știm toate cât de greu este să ajungi la un rezultat favorabil în ceea ce privește manichiura.

Multe femei au unghii casante și moi care se exfoliază extrem de repede,neputând astfel avea unghii lungi.

Iată câteva remedii pentru a trata această problemă și pentru a vă bucura de unghii frumoase și sănătoase:

1-Lămâia – Aceasta face minuni pentru manichiura ta, o singură feliuță de lămâie ajută pe termen lung. Masează-ți unghiile cu o feliuță de lămâie și vei obține ughii mai puternice datoriă vitaminelor din compoziția lămâiei. Repetă acest proces zilnic.

2-Poartă mănuși de fiecare dată când faci ceva care iți va afecta unghiile,cum ar fi spălatul vaselor.
3-Uleiul de ricin – Un remediu pentru creșterea unghiilor dar care asigură și sănătate. Folosește-l pe unghii iar acesta le va face tari și nu se vor mai exfolia.

4-Oja dăunează! – Deși știm cât de bine arată oja pe unghii, este bine să nu facem abuz de aceasta pentru a nu deteriora unghia. Dacă unghia nu respiră, va deveni de o culoare gălbuie și va duce la îmbolnăvirea acesteia.

5-Folosește o cremă de mâini intens hidratantă! – Îngrijirea corespunzătoare a unghiilor depide de gradul de îngrijire a pelii mâinilor. De aceea este bine ca seara, ănainte de culcare să aplicăm pe mâini o cremă intens hidratantă.

Sănătatea unghiilor tale spune multe despre modul tău de viață și timpul pe care îl acorzi zilnic îngrijirii personale.
Frumusețea vine din interior, deci este bine să avem mare grijă și la alimentele pe care le consumăm și au efecte asupra sănătății noastre.

Consumul de alimente bogate in vitamine, ajută foarte mult la obținera unei manichiuri perfecte iar când îngrijirea vine atât din interior cât și de la exterior, cu siguranță totul va funcționa perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *