Categories
Tehnologie

Samsung Galaxy Note 7 are probleme neașteptate

Problemele au inceput sa loveasca Samsung odata cu aparitia telefoanelor Samsung Galaxy Note 7 ce par a avea baterii explozibile. Din ce se cunoaste pana acum, Samsung a amanat livrarile de smartphone-uri Galaxy Note 7 deoarece firma a decis sa faca unele cercetari suplimentare privind rezistenta bateriei.

Aceste cercetari cuprind numeroase teste cu privire la calitatea bateriei. Potrivit presei sud coreene, loc in care deja a fost lansat acest terminal de la Samsung, au avut loc numeroase incidente cu bateriile telefonului. Potrivit acesteia, unii utilizatori se plang de faptul ca bateria telefonului lor Samsung Galaxy Note 7 a explodat.

Samsung chiar a dat si un comunicat de presa in care anunta ca vor intarzia livrarea telefoanelor in perioada imediat urmatoare. Samsung mizeaza deja foarte mult pe acest telefon, el reprezentand baza vanzarilor sale in a doua jumatate a acestui an.

Daca zvonurile se confirma, iar acest telefon nu este unul sigur pentru utilizare, atunci cu siguranta Samsung va avea de suferit in lunile ce vine pentru ca Galaxy Note 7 era un telefon foarte asteptat de multi oameni.

Samsung a infirmat insa ca motivul intarzierii lansarii este acesta, cu toate ca in presa deja au aparut unele informatii care sustin contrariul.

Deocamdata Galaxy Note 7 este comercializat doar in SUA si Coreea de Sud, acesta fiind introdus pe piata acestor tari incepand cu 19 august.

Alte informatii zic ca Samsung ar fi luat aceasta decizie neasteptata de a amana lansarea noului telefon deoarece unele telefoane ar fi explodat. Daca se confirma acest zvon, Samsung va avea de suferit.

Nimic nu este insa confirmat sau infirmat de Samsung, lansarea telefonului Samsung Galaxy Note 7 fiind doar amanata pentru motive necunoscute. Nu se cunoaste insa data exacta in care acest telefon va fi lansat, dar cel mai probabil va fi disponibil inaintea venirii sarbatorilor de iarna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *