Categories
Personale

Masajul Tantra și reconectarea cu propria senzualitate

Ce este Tantra?
Această practică spirituală, cu o vechime mai mare de 7000 de ani, își are originea în taoism, hinduism și budism. Acționează asupra celor șapte chakre (sau canale de energie) ale corpului, inclusiv chakra sexuală, Svadhisthana. Această chakră este numită și chakra sacră și reprezintă centrul pasiunii și plăcerii; Svadhistana chakra se află în zona pelviană. Problemele majore legate de Svadisthana sunt reprezentate de relații, violență, dependențe, nevoi emoționale de bază, și plăcerea. Se spune că guvernează reproducerea, creativitatea, bucuria și entuziasmul. Ea reprezintă capacitatea de a accepta relațiile noastre cu ceilalți și acceptarea propriei senzualități. Uneori, cele șapte chakre sunt blocate de stres, stilul de viață… Atunci când energia nu trece, nu curge lin prin centrele energetice, apar tulburări; la nivelul chakrelor sexuale, pot apărea frustrări sexuale, emoționale sau profesionale. Iată prin urmare și importanța stimulării acestor centre energetice.

Călătoria spre plăcere
La un salon profesionist de masaj erotic din Bucuresti, terapeuții sunt specializați în arta masajului Tantra. Vei explora elementele de bază ale acestui masaj unic: atingerea conștientă, atenția focalizată în momentul prezent, respirația controlată, mișcarea, sunetul. Prin atingerea conștientă, masajul te duce într-o călătorie care trezește simțurile și face legătura între corp, minte și suflet.

Pentru cine este recomandat masajul Tantra?
Pentru persoanele care doresc să-și dezvolte stima de sine și să depășească anumite complexe. Acest tip de masaj face posibilă descoperirea unor zone ale corpului adesea ascunse dar necesare pentru a avea o relație sănătoasă atât cu sine cât și cu ceilalți.

Pentru persoanele ce se confruntă cu pierderea sau scăderea libidoului, care doresc să-și descopere senzualitatea sau care nu se simt în ton cu sexualitatea lor. În acest sens, masajul Tantra poate fi foarte benefic pentru femeile care se simt deconectate de sexualitatea lor după naștere, de exemplu, sau care nu au experimentat niciodată un orgasm.
Pentru persoanele care au avut experiențe sexuale intime neplăcute sau dureroase și care în cele din urmă s-au detașat de corpul lor pentru a se proteja. Masajul te face să te simți împăcat și în armonie cu propriile tale zone sexuale. În aceste cazuri speciale, persoana care realizează masajul are grijă să procedeze pas cu pas, fără grabă.
Pentru cei care doresc să se bucure de un moment de relaxare totală, de asemenea, deoarece acest masaj provoacă același sentiment de relaxare ca orice masaj clasic și invită corpul să elibereze tensiunea.

Mâinile experte ale maseuzei vor mângâia ușor fiecare parte a corpului, inclusiv zona genitală. Acolo funcționează magia. Puțin câte puțin, corpul tău salută mângâierea cu mai multă plăcere, mai puțină constrângere. Gândurile negative sunt în cele din urmă atenuate, iar corpul își recapătă drepturile, departe de orice judecată. Valuri de plăcere aleargă prin corpul tău. Scopul este descoperirea trupului, sinele carnal. Scopul este o plăcere pură. Scopul masajului Tantra este de a hrăni și de a stimula senzualitatea. La sfârșitul sesiunii de masaj vei experimenta un sentiment dulce, un amestec de euforie, iluminare și bunăstare totală.
Masajul Tantra, de la Tao Erotic Massage Bucharest, este o metodă terapeutică de redescoperire și reconectare cu propria senzualitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *