Categories
Blogging

Inchirieri masini ieftine

Cat de bine este sa inchiriezi o masina ieftina?

Cuvantul ieftin este prezent peste tot, mai ales in perioada de criza. Evident, toata lumea isi doreste sa cumpere cat mai ieftin si sa inchirieze cat mai ieftin, insa cat de ieftin este ieftin?
Atunci cand vine vorba despre inchirieri masini ieftine, treaba poate sa fie cu dus si intors, in functie de cat de multa atentie acorzi inchirierii.

Daca vrei sa inchiriezi o masina ieftina, trebuie sa fii atent la fiecare detaliu, deoarece un pret mic poate duce cu usurinta la un pret mult mai mare decat la cel pe care il astepti. Astfel, trebuie sa analizezi cu atentie dealerul de unde inchiriezi masina, masina si evident, contractul pe care il semnezi.

Cum te asiguri ca masina pe care o inchiriezi este ieftina?

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa alegi un dealer de incredere. Poti cauta pe Google „ Inchirieri masini ieftine” Exista zeci de dealeri de inchirieri auto doar in Romania, asadar, ai de unde alege. Cauta un site care sa aiba review-uri din partea clientilor, care sa aiba vechime si care sa aiba o flota cat mai mare, cu masini cat mai noi. Daca toate aceste conditii sunt indeplinite, este timpul sa treci la alegerea masinii. Daca iti doresti cat mai ieftin si nu trebuie sa mergi in calatorii lungi, cea mai buna optiune este o masina mica. Daca in ea nu vor circula mai mult de 2 persoane, o Mini pare a fi alegerea perfecta.

Asigura-te ca masina aleasa are un consum redus si un pret de inchiriere cat mai mic.
Dupa ce ai ales masina este timpul sa treci la intrebari.

Ce trebuie sa intrebi firma de inchirieri?

In primul rand, trebuie sa intrebi daca pretul pe care l-ai gasit pe site include toate costurile. De multe ori, un pret care incepe de la 12 euro pe zi pentru o masina poate ajunge la 30-40 de euro pe zi, deoarece cel initial nu contine pretul asigurarilor sau al accesoriilor. Astfel, trebuie sa te asiguri ca in pretul pe care ti-l prezinta firma este inclusa si asigurarea acesteia si accesoriile strict necesare. Aceasta trebuie sa aiba cat mai multe accesorii de siguranta, trusa de prim ajutor si evident, roata de rezerva. De asemenea, este indicat sa aiba GPS.

Astfel, costul initial al unei masini de inchiriat poate sa fie inselator, insa daca optezi pentru comunicare si pentru informare, te poti bucura de o masina de i
nchiriat ieftina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *