Categories
Turism

Hotelul O3Zone

In Tusnad se afla hotelul O3zone. Acesta reprezinta un motiv foarte bun pentru a ajunge in aceasta zona a tarii. Baile Tusnad au o partie de cativa ani, asa ca daca doriti sa practicati sporturi de iarna si in acelasi timp sa va bucurati de o relaxare reusita, nu ar trebui sa ratati acest hotel. Atunci cand pleci iarna in vacanta, nu ai prea multe optiuni pentru ca vremea nu-ti permite sa stai prea mult pe afara. In acest hotel se afla si un clovn care se joaca cu copii cat este ziua de lunga. In caz ca se satura de clovn, exista optiunea de a inchiria o saniuta.

 Aleea din spatele hotelului este slab frecventata de masini, de aceea acest loc, atunci cand este acoperit de zapada, este perfect pentru sanius. La restaurant se afla doar un scaun pentru bebelusi, de aceea va trebui sa iei in calcul si faptul ca acesta ar putea fi ocupat. Meniul este special conceput pentru cei mici, fiind inspirat din povesti. Portiile sunt si ele gandite pentru cat mananca de obicei un copil.

Atunci cand va rezervati, va trebui sa precizati si faptul ca va doriti un patut de bebelus. Camerele nu sunt chiar asa de spatioase, mai ales daca aveti si un patut de bebelus in camera. View-ul fantastic, in schimb, compenseaza faptul ca nu prea este spatiu, iar acesta este un plus.

Statiunile au devenit destul de apreciate chiar si de tineri, mai ales datorita faptului ca acestea au fost renovate destul de mult. De cativa ani, in Tusnad este si o partie de schi, disponibila turistilor. Statiunea este prea mica pentru a avea taxi, de aceea acesta iese din discutie. Hotelul O3zone este cea mai buna optiune de cazare in zona, fiind chiar recomandata atunci cand ajungeti aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *