Categories
Generale Turism

Hotel Europa din Eforie Nord

Daca esti in cautarea unui hotel la Marea Neagra, poti incerca hotelul Europa din Eforie Nord. Camerele acestui hotel sunt destul de spatioase, dar cel mai mare plus al sau il consta faptul ca are o priveliste superba catre piscina si gradina.

 Fiecare camera de hotel are un view deosebit asupra marii, lucru destul de mult ravnit de turistii care isi doresc sa patreaca cateva zile la mare. Un lucru care nu ne face placere este sa iesim la geam si sa dam nas in nas cu o strada, sau cu vecinii altui hotel.

Patul este un alt mare plus al acestui hotel. Fiind destul de mare, este loc suficient pentru trei persoane si chiar pentru un copil in plus. Baia din camera este si ea foarte spatioasa, toate lucrurile utile viatii de zi cu zi, gasindu-se aici.

 Din punctul de vedere al mancarii, hotelul serveste mese de tip bufet. Acest lucru este ideal pentru situatia in care ai si un copil cu tine, pentru ca acesta iti va cere imediat mancare, neavand rabdare sa mai astepte la rand. Produsele sunt de cea mai buna calitate, iar un alt lucru pe care va trebui sa-l stii, mai ales daca tii la dieta ta, hotelul are si un colt Diet care cuprinde mai multe tipuri de cereale integrale.

Pranzul este tot de tipul bufet. La pranz vei putea servi diverse feluri de supa, precum si salate, dar si 2-3 feluri de carnuri gatite la gratar.  Hotelul are o piscina destul de mare, dar si una mica pentru copii si bebelusi. Piscina pentru copii este foarte aproape de locul de joaca.

Sezlongurile sunt gratuite, la fel fiind si prosoapele. Hotelul mai are si cateva facilitati de SPA. Gradina este si ea un punct forte al acestui hotel, datorita faptului ca este foarte placut sa te adapostesti de arsita soarelui la umbra unui copac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *