Categories
Turism

Fronius Residence din Sighișoara

Fronius Residence din Sighisoara a fost construita in anul 1609, fiind un loc ideal in care sa-ti petreci cateva clipe de vacanta. Aceasta cladire a fost construita de catre familia Fronius, niste sasi nobili din Sighisoara. Aceasta este una dintre singurele cladiri care au mai ramas in picioare dupa incendiul din 1676.

 Ea a avut atunci un mare norc, fiind cumparata si restaurata intr-un boutique hotel de 5 stele. Lucru cel mai important este ca acest hotel este situat chiar in buricul targului. Se poate ajunge foarte usor cu masina la el. Printre facilitatile clasice se numara si cele destinate copiilor.

sighisoara

 Camerele hotelului vin echipate si cu patut pentru bebelusi, gratuit si la cerere, dar si cu un scaunel pentru masa. La Casa Fronius, camerele sunt foarte mari si destul de racoroase. Pe la mijlocul verii caloriferele nu functioneaza, cu toate acestea, cei de la receptie ofera si posibilitatea unui calorifer electric. Baia are si cada, de aceea va veti putea spala cu usurinta copilul.

Micul dejun de tip bufet este inclus in pretul camerei, iar zacusca si duceturile de casa, precum si sucul de mere bio sunt foarte apreciate de toti musafirii acestui hotel. Foarte multa lume vine in Sighisoara pentru a vedea cetatea. Daca vei fi cazat chiar in cetate, nu va trebui sa parcurgi foarte mult pentru a ajunge la destinatia dorita. In maxim 5 minute, de la acest hotel esti la cetate, plus ca vei fi si foarte aproape de toate facilitatile, cum ar fi o farmacie sau un magazin non-stop.

Pe geamul camerei se vede turnul cu ceas, al carui batai se aud de fiecare data la ore fixe. Sunt putini proprietari de hoteluri care stiu ca o casa cu istorie trebuie restaurata si nu renovata, Fronius Residence intra in categoria cladirilor restaurate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *