Categories
Generale

Doar în SUA titlul ar fi prea lung, dar e tare faza

Apropo, nu sunt nici anti nici pro-american. De fapt sunt convins că dacă am extrapola populația României la a lor, am găsi și la noi la fel de multe cazuri de te lasă mască.

Deci se dă o doamnă care are o fetiță ca o păpușă. Din puțul gândirii muiericești doamna respectivă își înscrie fetița la una dintre cele mai bolnave emisiuni la care m-aș putea gândi: ceva în genul miss bebe sexy. Unde copilițe de 4-5-6 ani sunt îmbrăcate în costum de baie și puse să defileze, să danseze sexy și să cânte.

Toate bune și frumoase, în fond fiecare face ce vrea cu copilul lui (mă rog) și fiecare nație are dreptul să înțeleagă entertainment-ul la TV cum vrea. În fond în România emisiunile cu maneliști și non-talente gen Tonciu, Buruiană, Luciu, Pestrițu și compania strâng milioane de privitori. Dar ce credeți că a făcut mămica? Ați ghicit, a dat în judecată nu știu ce ziar (sau ziare) că de ce au sexualizat-o pe fie-sa.

Și nu așa oricum, cere daune morale de fix 30 de milioane de dolari, că a suferit să vadă poza lu’ fie-sa în ziar. Deci pe bune, mi se pare absolut superb. O îmbraci și o machiezi strident pe fie-ta de 5 anișori ca pe ultima curvă de pe centură, o trimiți la concurs de frumusețe unde să-și fâțâie fundulețul cântând – oh Doamne! – “I’m sexy and I know it” iar apoi dai în judecată ziariștii care au sesizat ce ai făcut.

Bre, că e nesimțită (găsiți voi alt cuvânt) depravata aia de mamă, e una. Dar știți ce mi-e mie? Că la cum e treaba cu justiția asta americană va câștiga procesul. Și judecătorul îi va pune pe ziariști să plătească pentru că au sesizat în mod atât de evident evidentul de pe scenă. Un fel de premiu Captain Obvious. În fond, o babă va primi daune de la un mort fiindcă bucăți din el au lovit-o, deci… pana mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *