De Ce Ar Trebui Să Consumi Fructul Kiwi Galben?

În acest an va fi imposibil să treci cu vederea fructul kiwi galben. Un fruct uşor rotunjit, cu coaja netedă şi cu pulpa aurie care va veni cu mai mult soare la tine în farfurie. Dar despre ce este vorba? De ce ar trebui să îl consumi şi tu?

Fructul kiwi este foarte bogat în arome în mod natural. Mai suculent, mai dulce şi nu atât de acid ca şi fructul kiwi verde, cel galben este un fruct natural care îmbină la perfecţie aciditatea cu gustul dulce. Este un fruct natural şi autentic, nu este unul hibrid mult mai savuros decât verişorul său clasic.

Fructul kiwi galben este o bombă de vitamine. Foarte bogat în vitamine, fructul kiwi galben este un concentrat de beneficii şi de vitalitate. Un singur fruct conţine de trei ori mai multă vitamină decât portocalele sau decât două lămâi. O bombă plină de vitamine exemplară, care este ideală pentru zile mai însorite, pentru a te binedispune sau a te energiza.

Deci ar trebui să abuzezi cât mai repede de această mină de vitamine şi de antioxidanţi, folosindu-l într-un smoothie bowl, într-o salată de fructe, în frigăruile de pui, degustându-l natur… îl poţi consuma încă de dimineaţă pentru a-ţi face plinul de vitalitate.

Fructul kiwi galben conţine foarte puţine calorii. Cu doar 79 de calorii pentru 100 de grame, poţi consuma kiwi galben fără moderaţie. Este foarte delicios, slab în lipide şi ideal pentru o siluetă zveltă.

Este mai nutritiv decât un măr. Este foarte hrănitor, mai hrănitor chiar decât un măr şi are o mulţime de beneficii minunate pentru sănătate. Pe lângă vitaminele, mineralele şi antioxidanţii pe care le conţine, fructul kiwi galben are şi acid folic, este o sursă excelentă de potasiu şi este cel mai bun aliat pentru sportivi. Este şi o sursă excelentă de fibre pentru confortul digestiv.

Lasă un răspuns