Categories
Tehnologie

Cum Urmărești Timpul Cu Ajutorul Aplicațiilor

Unde zboara timpul? Oamenii isi pun aceasta intrebare de mii de ani. Stii ca ai fost ocupat toata ziua, trecand de la o sarcina la alta, dar cum ti-ai petrecut timpul? Acest lucru poate fi greu de spus.

Din fericire, poti renunta la pix si hartie, si la fisierul excel in care notai activitatile. Acum exista o multime de noi aplicatii si instrumente, care te pot ajuta sa creezi si sa urmaresti un program productiv, cu foarte putin efort. Iata cateva dintre cele mai bune aplicatii:

Plan

“Plan” este o aplicatie noua, care organizeaza in mod automat sarcinile, notitele si intalnirile intr-un singur loc. Plan iti permite sa imparti cu usurinta timpul pentru a lucra la sarcini specifice, si iti ofera informatii semnificative, astfel incat sa stii exact cum este divizat timpul.

Pe masura ce ii adaugi mai multe date, Plan iti va oferi statistici valoroase si feedback-uri, astfel incat sa poti vedea cate ore ai petrecut la munca, cat ai dormit, si numarul de sarcini pe care le-ai completat. Aplicatia calculeaza chiar si un scor de productivitate cu ajutorul acestor informatii, pe care il poti compara de pe o zi pe alta, sau saptamanal.

Toggl

Toggl se bazeaza pe un cronometru pentru a urmari munca ta. Pornesti aplicatia, spui cum iti petreci timpul, si o opresti cand termini. Poti nota daca o sarcina este personala sau profesionala, iar aplicatia va crea diagrame pentru a arata care lucru este consumator de timp. Daca uiti sa pornesti cronometrul pentru o sarcina, o poti introduce manual in aplicatie.

Everhour

Everhour este o aplicatie web de urmarire a timpului, special conceputa pentru dezvoltatori si echipe. Poate fi folosita pentru intreaga echipa daca lucrezi la distanta, sau poti utiliza aplicatia ca individ liber profesionist, in functie de tipul tau de job.

Reporter

Reporter: este o optiune fantastica pentru cei care sunt curiosi de obiceurile lor. De-a lungul zilei, Reporter iti va trimite notificari, si apoi iti va cere sa raspunzi la un set simplu de intrebari. Intrebarile variaza de la modul in care ai dormit, cu cine esti, si locatia in care te afli. Poti personaliza intrebarile in functie de lucrurile pe care vrei sa le afli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *