Categories
Personale

Cum să îți alegi fotografia pentru profilul de Facebook

Chiar dacă pentru unii poate că reprezintă un aspect obișnuit sau poate chiar banal, pentru alții este foarte important ca fotografia de profil de pe Facebook să fie una cât mai reușită. Iar dacă stăm să privim puțin la faptul că deja tot mai multe companii țin cont de profilurile de Facebook a angajaților, atunci ar trebui să avem mai multă grijă atunci când ne alegem fotografia de profil. Astfel am decis să facem un scurt ghid despre cum îți alegi fotografia pentru profilul de Facebook.

1.Zâmbetul este foarte important
Niciodată nu ar trebui să uiți să zâmbești în poze, deoarece zâmbetul reușește să îți ofere o imagine mult mai plăcută. De asemenea, zâmbetul ar trebui să fie în așa fel încât să ți se vadă dinții, deoarece astfel veți obține o fotografie mai atrăgătoare și mai plăcută totodată.

2.Nu e ok să ai o poză prea sexy
O poză mult prea sexy la profilul de Facebook poate să îți creeze o imagine greșită, motiv pentru care nu ar trebui să îți expui într-un mod obscen formele, deoarece nu puțini sunt cei care judecă un om doar după profilul de Facebook, iar probabil tu nu îți dorești să îți faci o imagine greșită.

3.Ai grijă la umbre
Umbrele ar trebui să fie în așa fel încât bărbia să fie conturată cât mai ok, deoarece acest aspect îți va oferi o imagine mai atrăgătoare.

4.Ai grijă la ținută
Dacă mai spuneam că nu e ok să folosești o poză prea sexy la profil, revenim cu un sfat care este legat tot de ținută. Recomandarea noastră este să alegeți costume de culori deschise, precum și cămăși sau bluze tot în nuanțe deschise, deoarece acestea vor reuși să vă facă să arătați mai tineri și mai plini de viață.

Așadar, acestea sunt câteva sfaturi simple și ușor de pus în practică pentru a obține o fotografie de profil numai bună pentru Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *