Categories
Modă

Cum porți un top scurt?

Topurile scurte sunt in tendinte, cu toate acestea trebuie sa inveti cum sa le porti, astfel incat sa iesi in evidenta. Exista combinatii de haine care te vor face sa iesi in evidenta, dar si combinatii mai putin fericite, care iti vor accentua toate defectele. Din acest motiv trebuie sa alegi cu grija combinatiile. Nimeni nu este perfect, dar daca vei sti cum sa combini piesele vestimentare, atunci vei reusi sa iesi in evidenta intr-un mod cat mai pozitiv.

O solutie la indemana pentru astfel de topuri ar fi fusta midi. Acest tip de fusta creaza un echilibru perfect in tinuta voastra, potrivindu-se oricarui corp. Acest tip de fusta este foarte versatila, ocupand chiar locul doi in Google la cele mai cautate articole vestimentare.

Daca trupul tau nu are forme, poti opta pentru o fusta midi neagra si un top scurt si negru, dar si pentru o jacheta cu nasturi. O astfel de tinuta iti va pune in evidenta toate formele, facandu-te sa iesi in evidenta, iar defectele fiind ascunse. Acest tip de fusta iti ascunde coapsele mai proeminente, dar si colaceii. Jacheta este elementul care lipsea pentru tinuta perfecta.

Daca esti mai mica de inaltime, atunci fusta midi si topul scurt este optiunea ideala. Trebuie sa fii atenta sa nu porti o fusta mai lunga pe genunchi, deoarece te va face sa pari mai mica decat esti deja. Fusta tulle nu mai este doar pentru balerine.

Acest tip de fusta se poate purta in diverse ocazii, fiind disponibila in diverse culori. Aceasta fusta arata foarte bine, fiind feminina, dar si romantica in acelasi timp. Totodata datorita ei, vei reusi sa imprimi si un strop de originalitate, din acest motiv va trebui sa inveti cum sa o porti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *