Categories
Turism

Cei 100 ursuleți de pluș

Regina si cei 100 de ursuleti de plus, suna ca o poveste pentru copii. Cu toate acestea, titlul este adevarat, numarul ursilor de plus din aceasta locatie, crescand si trecand de cifra de 100. Pensiunea Regina din Predeal, are cateva review-uri foarte bune pe internet, de aceea ar trebui sa o aveti in calcul, atunci cand doriti sa cautati un loc de cazare potrivit.

 Povestea ursuletilor de plus, a inceput in Germania, de unde au fost cumparate primele 3 jucarii de plus. Aceste jucarii stau chiar si astazi cuminti in pensiune. Ursuletii de plus, au fost cumparati din o multime de tari precum Austria, Cehia, Franta, Germania, dar si Grecia sau Portugalia. Va puteti imagina ca acesta ar fi un loc perfect de vacanta pentru o familie cu unul sau mai multi copii.

 Pensiunea este foarte primitoare cu familiile ce au copii de toate varstele. Patutul pentru bebe este pregatit pentru a fi utlizat de acesta. De asemenea, mini frigiderul este si el prezent. In pensiune veti gasi si numeroase saniute puse la dispozitia copiilor, dar si schiuri disponibile tot pentru acestia.

Camerele restaurantului par a fi desprinse dintr-o poveste de Fratii Grimm. Daca va doriti sa veniti aici pentru a schia, atunci aceasta pensiune este locul ideal, fiind situata foarte aproape de principalele partii.

Camera este foarte mare, iar balconul este si el destul de incapator. Fiecare camera are un mobilier customizat cu Wi-Fi gratuit inclus. In camera vei gasi si un ghid destul de stufos cu ce poti sa faci in zona, in special numeroase trasee de trekking. Aici se afla cea mai buna optiune de cazare din zona. Daca aveti o familie cu cel putin un copil, atunci Pensiunea Regina din Predeal este o optiune foarte buna pentru voi, daca ajungeti aici. Camera costa in jur de 40-50 de euro pe noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *