Ce întrebari să-ți pui înainte de a începe o nouă relație

La inceput vom considera ca am dat peste persoana visurilor noastre. Iar acest lucru este normal, creierul nostru se comporta de-a dreptul ciudat atunci cand este sub efectul starii de indragostire, iar judecata nu mai este la fel de lucida. De aceea, atunci cand dorim sa ne avantam intr-o noua relatie, in primul rand, ar trebui sa dam un pas inapoi si sa analizam mai bine situatia.

Iata ce intrebari sa iti pui inainte de a intra intr-o noua relatie cu persoana de care tocmai te-ai indragostit.

1. Accepti persoana de care esti indragostit si cu bune si cu rele?
De cele mai multe ori, atunci cand suntem indragostiti tindem sa vedem doar lucrurile pozitive. Cu toate ca observam si defectele, credem ca acestea nu ne afecteaza, insa pe termen lung ele s-ar putea sa fie foarte enervante si exista probabilitatea sa compromita relatia dupa ce trece chimia dintre voi.

2. Cum te simti cand esti langa acea persoana?
Multi considera ca o relatie sanatoasa este atunci cand iti gasesti jumatatea, insa lucrurile s-au mai schimbat. Acum trebuie sa cauti acea persoana care incearca sa scoata de la tine ce ai mai bun. Practic, decat sa cauti o persoana care sa te faca intreg, mai bine gasesti pe cineva care sa te sustina in toate planurile pe care le ai.

3. Ai terminat definitiv fosta relatie?
Daca te gandesti inca de la inceput ce lucruri nu vrei sa vezi la noua persoana pentru ca iti aminteste de fostul, atunci cel mai probabil mai ai sentimente pentru fostul partener, deci recomandat ar fi sa mai lasi putin timpul sa mai vorbeasca.

4. Esti pregatit pentru o noua relatie?
Marea problema a multora dintre noi este ca intram intr-o relatie noua la momentul nepotrivit. Cel mai bine ar fi sa ne analizam si sa vedem daca la momentul respectiv suntem apti din toate punctele de vedere pentru a porni o relatie pe termen lung.

5. Prezinta persoana de care te-ai indragostit incredere?
S-ar putea ca totul sa fie excelent, insa sa ai cateva semne de intrebare. Cel mai bine ar fi sa analizezi din cap pana-n picioare persoana indragita, sa pui intrebari subtile si sa verifici daca ai aflat multe lucruri despre respectiva persoana inainte de a trece la o relatie in adevaratul sens al cuvantului.

Lasă un răspuns