Bateria externă de 20.000 mAh Xiaomi

Xiaomi este un fabricat al produselor IT foarte cunoscut in tara de provenienta China, dar si in alte tari, precum si in tara noastra. De curand Xiaomi s-a hotarat sa puna in fabricatie una dintre cele mai noi  baterii externe si anume ”Bateria externa de 20.000 mAh Xiaomi”. Xiaomi este un jucator foarte activ in piata bateriilor externe si nu doreste sa se lase mai prejos fata de un al producator.

De data asta Xiaomi doreste sa lanseze cel mai nou device, respectiv bateria de 20.000 mAh ce utilizeaza tehnologia de incarcare rapida Quick Charge 3.0. Aceasta tehnologie ofera cea mai rapida incarcare a smartphone-ului tau, pentru ca este o tehnologie de o ultima generatie in domeniul incarcarii bateriei telefonului.

Fata de celelalte baterie prezente pe piata bateriilor externe, aceasta este mult mai compacta decat cele din generatia anterioara. Bateria este constituita dintr-un plastic usor zimtat pentru un grip mult mai bun si prezinta o grosime de doar 23.9 mm. Aceasta ofera incarcarea a mai multe dispozitive odata, iar prin intermediul ”Mi Power Bank” de 20.000 mAh ofera un output 5.1V/3.6A cand sunt conectate doua device-uri si 5V/2.4A – 9V/2A – 12V/1.5A cu functia Quick Charge 3.0 cand este utilizat un singur port pentru incarcare. Este o baterie dintre cele mai reusite pentru ca dispune de 20.000 mAh si poate sa incarce smartphone-ul tau, nu doar odata, ci de mai multe ori.

Ceea ce v-am prezentat mai sus sunt doar niste date informative pentru ca bateria inca nu a fost lansata pe piata chinezeasca, insa nu se exclude probabilitatea ca acestea sa fie informatii reale.  Din partea producatorului Xiaomi am aflat ca in data de 19 decembrie v-a fi lansata oficial. Bateria v-a fi disponibila la comanda in China si se va gasi la pretul de aproximativ 20 de dolari.

Lasă un răspuns