Categories
Modă

Articolele esențiale bărbaților

Garderoba unui barbat trebuie sa cuprinda mai multe elemente esentiale pentru ca acesta sa aiba de udne alege atunci cand participa la un eveniment sau se bucura de o seara alaturi de prieteni. Articolele clasice sunt foarte versatile si se pot combina cu orice, aceste elemente vestimentare de obicei sunt reprezentate de tricoul negru, alb, albastru si nuante pamantii.

Un articol clasic trebuie mereu sa se muleze bine pe corp, dar fara sa va stranga. Mai trebuie avut in vedere si ce piese se pot combina intre ele. Camasa alba reprezinta cel mai clasic articol, atat pentru barbati cat si pentru femei.

Acest articol nu poate lipsi din sifonier deoarece va va face sa va simtiti foarte eleganti. Exista mai multe modele de camasi, printre care numeroase modele sport sau cu guler mao. Aceste camasi se pot combina cu usurinta alaturi de blugi sau pantaloni.

Gabardinele sunt niste pulovere care nu se demodeaza niciodata. Exista versiuni de gabardine cu putini nastrui, dar sunt si variante cu mai multi nasturi, va trebui in acest caz sa alegeti ce va place mai mult.

In cazul jachetelor de piele, este cel mai bine sa aveti doua astfel de jachete. Una mai simpla pe care o puteti combina cu o imbracaminte mai formala si un rock pentru o tinuta casual. Aceasta va va face sa va simtiti mult mai bine.

Camasa in carouri este si ea o optiune pe care o puteti avea in vedere atunci cand doriti sa va realizati garderoba. Pentru o tinuta cat mai eficienta puteti combina camasa in carouri cu panataloni in diverse culori atat de negru cat si de blugi.

Nu puteti uita de costum, sunt multe evenimente care necesita aceasta piesa vestimentara, de aceea este necesar sa aveti macar unul in garderoba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *