Categories
Blogging

Am reușit, blogul arată într-un mare fel

Mi-a luat ceva timp până când să-l configurez așa cum îmi place mine, însă în cele din urmă am reușit, am reușit să găsesc o temă frumoasă, care să-mi placă și să o pot customiza după bunul plac.

De asemenea, fiind o temă care necesită și featured images (acele imagini de pe prima pagină, care sunt diferite de la articol la articol), mi-am făcut și o mică strategie astfel încât să nu fiu nevoit să caut imagini pe Google sau mai știu eu pe unde, ci o să am o colecție personală de câteva “icoane”, astfel încât să nu se schimbe nuanța de la alte imagini luate din diferite părți.

Plus de alta, m-am decis să deschid și comentariile, pentru că după cum bine știți și voi, le-am avut închise pentru a combate Spam-ul, însă între timp mi-am dat seama că nu asta este o soluție, pentru că pierd cititori care doresc să interacționeze cu mine la unele articole.

Blogul având doar câteva articole, este puțin cam gol, atât în Meniu, cât și în Sidebar, așa că va fi și el frumos împodobit de îndată ce voi scrie mai multe articole, voi primi comentarii și voi adăuga și câteva bloguri pe care le citesc și vi le recomand și vouă.

Acestea fiind spuse, toate s-au rezolvat, rămâne doar să scriu cât mai des și cât mai bine pentru voi, cititorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *