5 lucruri pe care să le faci pentru a avea un dormitor mai sexy

Dormitorul este locul unde petrecem cea mai mare perioada a timpului, cu toate ca de cele mai multe ori doar dormim acolo. Insa, ce putem face pentru a face din dormitor un spatiu mai placut pentru a ne simti liberi alaturi de partenerul de viata? Practic, pentru a avea o oaza de relaxare in propria locuinta, in primul rand, trebuie sa cream una. Asa ca, mai jos aveti sfatul terapeutilor pentru a avea o camera mai sexy si care sa starneasca senzualitatea.

1. Mentineti o temperatura potrivita
Majoritatea cuplurilor moderne isi doresc sa aiba o partida de amor cat mai spontana, insa daca in dormitor este prea rece, cu siguranta nici unul dintre parteneri nu se va simti prea confortabil sa ramana fara haine. De asemenea, nici un mediu prea cald nu este unul potrivit.

2. Spala des asternuturile
Pe timpuri era la moda sa ai asternuturi facute de mana si din materiale foarte sofisticate. In zilele noastre nu mai avem nevoie de asa ceva, asternuturile confortabile sunt cele mai placute. Singura chestie pe care trebuie sa o asiguram este ca acestea sa fie intotdeauna curate, iar daca avem posibilitatea, atunci cand este cald sa le uscam afara pentru a fi proaspete atunci cand vom pune seara capul pe perna.

3. Nu trebuie neaparat sa renunti la televizor.
Majoritatea specialistilor spun ca dormitorul ar trebui sa fie exclusiv pentru somn, fara televizor si alti poluatori. Insa nu ar trebui sa renuntati, foarte bine va puteti uita seara la un film romantic, sau, de ce nu, la unul erotic din care aveti cu siguranta ambii parteneri multe de invatat.

4. Tine telefonul in alta camera
Spre deosebire de televizor, de telefon chiar ar trebui sa scapi. Este obiectul care poate afecta cel mai mult sexul, iar o statistica a scos la iveala un lucru de-a dreptul ciudat, o persoana din zece isi verifica telefonul chiar in timpul actului sexual.

5. Porneste muzica pe fundal
Poti sa faci un playlist pe care sa il apreciati ambii parteneri, dar nu uitati sa puneti ceva sexy pe fundal si atragator. Unii prefera sunetele valurilor, pe cand altii jazz, John Legend sau Inna, fiecare isi alege stilul in functie de preferintele sale.

Lasă un răspuns